VIND HIER DE WINKEL DIE U ZOEKT

Bakkerij van Keulen: uw bakker in uw regio

Al sinds 1863 is Bakker van Keulen een begrip in de Bommelerwaard. Elke dag staan onze bakkers garant voor kwaliteitsproducten, gemaakt van de beste granen en natuurlijke ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan warm, knapperig brood, altijd vers gebak en smakelijke specialiteiten. En natuurlijk is daarbij extra aandacht voor de broodspecialiteiten, waaronder het bekende Panem houtovenbrood. Dit heerlijke, gezonde houtovenbrood wordt nog echt op ambachtelijke wijze gemaakt en gebakken in een hout gestookte takkenbos oven. Met maar liefst 12 winkels gevestigd in Gameren, Tiel, Zaltbommel, Hedel, Rosmalen, Berlicum en Den Bosch treft u iedere dag een breed assortiment aan dat met vakmanschap en creativiteit wordt samengesteld.

Meer winkelinformatie

Of het nu gaat om een mooi bosje bloemen voor uzelf of een bijzondere gelegenheid, bij ons zit u goed. Wij krijgen dagelijks verse bloemen binnen en zodoende kunnen wij u telkens de beste kwaliteit garanderen.Tevens zijn wij een duurzame bloemist van het niveau goud.
We kunnen u dus op allerlei manieren bedienen en er is heel veel mogelijk bij ons. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum De Rompertpassage te ‘s-Hertogenbosch aan de kant van de Kruidvat. Sinds 2010 bieden wij ook de mogelijkheid om uw bloemen digitaal te kunnen bestellen via onze webshop. Zo kunt op eenvoudige wijze een boeket bestellen en laten afleveren op ieder gewenst adres. Op werkdagen voor 17.30 besteld dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd.

Meer winkelinformatie

Bij C’est Bon kunt u terecht voor een ruime selectie van onder andere dagelijks vers gebrande noten en notenmixen, gechocolateerde noten en diverse soorten zuidvruchten, superfood, Japanse zoutjes, heerlijke bonbons van Chocolaterie Albèrt, notenpasta’s, jam’s, vruchtensappen, negen soorten topklasse Arabica koffie, meer dan 40 soorten thee, diverse soorten honing en gember, Belgische speciaalbieren, ruime keus aan wijn en nog veel meer.

Meer winkelinformatie

Graaf Fish is een viswinkel in overdekt Winkelcentrum De Rompert in Den Bosch en staat garant voor kwaliteit en kwantiteit.

Van dinsdag tot en met zaterdag rijden wij vanuit Spakenburg naar Den Bosch en nemen elke dag heerlijke verse vis voor u mee. Zo kunt u genieten van onze warm gebakken vis en schoongemaakte haringen, maar ook van onze huisgemaakte producten, zoals paëlla, ovenmaaltijden, salades en wraps. Verder kunnen we voor u geheel naar wens overheerlijke visschotels samenstellen, van kleine borrelschotels tot uitgebreide schotels voor grotere groepen.

Meer winkelinformatie