Openingstijden:

MA: 08.00 – 20.00 uur
DI: 08.00 – 20.00 uur
WO: 08.00 – 20.00 uur
DO: 08.00 – 20.00 uur
VR: 08.00 – 20.00 uur
ZA: 08.00 – 20.00 uur
ZO: 11.00 – 18.00 uur

Contactgegevens:

Rompertpassage 11-13
5233 AN ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073-645 0845
Website: www.bakkerijvankeulen.nl

Bakkerij van Keulen

Bakkerij van Keulen: uw bakker in uw regio

Al sinds 1863 is Bakker van Keulen een begrip in de Bommelerwaard. Elke dag staan onze bakkers garant voor kwaliteitsproducten, gemaakt van de beste granen en natuurlijke ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan warm, knapperig brood, altijd vers gebak en smakelijke specialiteiten. En natuurlijk is daarbij extra aandacht voor de broodspecialiteiten, waaronder het bekende Panem houtovenbrood. Dit heerlijke, gezonde houtovenbrood wordt nog echt op ambachtelijke wijze gemaakt en gebakken in een hout gestookte takkenbos oven. Met maar liefst 12 winkels gevestigd in Gameren, Tiel, Zaltbommel, Hedel, Rosmalen, Berlicum en Den Bosch treft u iedere dag een breed assortiment aan dat met vakmanschap en creativiteit wordt samengesteld.

Bakkerij van Keulen biedt naast een groot assortiment aan brood en banket ook vele heerlijke specialiteiten aan. Denk hierbij aan onze inmiddels bekende klassiekers als het Nougatineschuimtaartje v.d. Leur, een heerlijke schuimtaart die bij veel van onze klanten favoriet is. Maar ook onze heerlijke zoete krakelingen, een ouderwetse handgemaakte traktatie, gemaakt van roomboterdeeg met kaneel en gekarameliseerde suiker mag niet ontbreken. Deze en vele andere specialiteiten vinden dan ook dagelijks via de winkels hun weg naar vele klanten. Bent u benieuwd naar deze heerlijkheden? Een compleet overzicht van onze specialiteiten vindt u op onze website.

Online taarten bestellen?
Heeft u interesse om gebak of taarten online te bestellen? Maak dan eens gebruik van onze taartenwebshop! In deze webshop vindt u vele soorten gebakjes, verse vlaaien en taarten zoals Teuntjes appeltaart, de ambachtelijke appeltaart, bereid volgens het recept van Oma Teuntje. Daarnaast hebben we ook diverse feestelijke kindertaarten welke online te bestellen zijn. Perfect geschikt voor de verjaardag van uw (klein)kind. Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde taart? Bijvoorbeeld met een eigen foto erop? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bezoek onze taartenwebshop of kom naar een winkel bij u in de regio voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze bakkerij en wilt u graag meer weten over onze producten? Bezoek dan gerust onze website of Sociale Media pagina’s. Tevens vindt u op onze website de dag- en weekaanbiedingen en een blog waarin wij regelmatig leuke nieuwe weetjes over Bakker van Keulen aan u presenteren.

Natuurlijk nodigen wij u van harte uit in onze winkel aan de Rompertpassage, onze medewerkers staan daar graag voor u klaar. Tip: wanneer u op vrijdag of zaterdag komt kunt u meteen kennis maken met ons “FF proeven” concept. Wekelijks presenteren wij op deze beide dagen één van onze specialiteiten die u gratis kun komen proeven. Bakker van Keulen is dus zeker het bezoeken waard!