Openingstijden:

MA: 10:45 – 18.00 uur
DI: 09.45 – 18.00 uur
WO: 09.45 – 18.00 uur
DO: 09.45 – 18.00 uur
VR: 09.45 – 18.00 uur
ZA: 09.45 – 17.30 uur
ZO: gesloten

Contactgegevens:

Rompertpassage 24
5233 AN ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073-6448583
Website: www.thestone.nl

The Stone

The Stone is een succesvolle multibrand store met een webshop en 40 sfeervolle filialen verspreid over West- en Midden-Nederland. Al ruim 20 jaar voert The Stone een breed assortiment kledingmerken met bijpassende accessoires gebaseerd op de huidige modetrends.

De collectie van The Stone biedt dagelijks nieuwe en onmisbare items, wat zorgt voor een complete keuze voor dames en heren. Zowel online als in onze winkels bieden wij een uitgebreide fashion-collectie van toonaangevende merken zoals Airforce, Circle of Trust, EDC, Esqualo, ICHI, LTB en Moscow voor dames. Ook voor de heren hebben wij een gevarieerde mix aan topmerken in onze collectie, waaronder Antony Morato, Airforce, Buddha to Buddha, Petrol Industries en PME Legend. Daarnaast voert The Stone ook de modemerken als Vila, Vero Moda, Only, Pieces, Only & Sons en meer! Bekijk onze merkenpagina op www.thestone.nl voor een overzicht van het merkaanbod van The Stone! Onze winkel op de Rompertpassage voert exclusief damesmerken.

Als waardering voor onze klanten willen wij graag net dat stapje extra doen. Zo staan er dagelijks fashionexperts klaar in onze winkels om je te inspireren en te voorzien van persoonlijk mode-advies. Indien een gewenst artikel onverhoopt niet meer op voorraad is in de winkel, dan kunnen wij deze voor de klant via de webzuil vanuit de centrale magazijnvoorraad bestellen. De bestelling wordt in de winkel afgerekend en vervolgens binnen 24 uur verzonden naar de winkel. Op deze manier profiteer je van de gehele collectie en is er altijd volop keuze. Als Stone Member spaar je tevens punten op zowel online als winkelaankopen en profiteer je daarnaast van speciale VIP-aanbiedingen!