VIND HIER DE WINKEL DIE U ZOEKT
in de categorie MODE

Bij Shoeby draait alles om jou. Je krijgt persoonlijk advies van jouw personal shopper om die stoere, casual of chique outfit te vinden. Iedere dag staat het team van Shoeby in Winkelcentrum de Rompert klaar om jou van top tot teen te stylen! Wil jij graag persoonlijk styling advies? Kom langs in de winkel of bel voor een afspraak met één van de personal shoppers.

Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

Meer winkelinformatie

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.

Meer winkelinformatie

The Stone is een succesvolle multibrand store met een webshop en 40 sfeervolle filialen verspreid over West- en Midden-Nederland. Al ruim 20 jaar voert The Stone een breed assortiment kledingmerken met bijpassende accessoires gebaseerd op de huidige modetrends.

Meer winkelinformatie